Support | Starten met Sportief Leren

Profiel aanmaken

jij bent uitgenodigd om Sportief Leren te gebruiken. In jouw mailbox staat een uitnodiging van Sportief Leren. Klik in de mail op ''wachtwoord instellen'' om jouw unieke profiel aan te maken. Heb je geen mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@sportiefleren.nl

null

Je wordt doorgestuurd naar je internetbrowser. Maak hier jouw wachtwoord aan en klik op wachtwoord instellen.

null

Klik op ''maak een profiel aan''.

null

Vul hier je voornaam, achternaam en juffrouw/meester in. Klik daarna op ''naar de laatste stap''.

null

Geef hier aan welke klas jij lesgeeft. Staat jouw klas er niet tussen? Klik op ''maak groep aan''.

null

Voeg hier jouw groep toe die je lesgeeft. Je kunt de klas een naam geven en er is ook een mogelijkheid voor een extra toevoeging. Klik op opslaan.

null

De groep is nu aangemaakt. Je kan jouw groep aanvinken en klik daarna op ''klaar, we kunnen aan de slag''.

null

Het is gelukt. Jouw profiel is aangemaakt. Jij kan nu je klas laten bewegen💪💪

We zijn er om je te helpen 💛