Support | Scholenbeheer in Sportief Leren

Scholenbeheer

Jij hebt een beheerdersaccount van jouw school en je wilt andere collega`s uitnodigingen. Maar hoe doe je dat? In deze video leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt. Geen zin om de video te bekijken? Onder de video hebben wij het ook uitgeschreven✍

Wil je inventariseren welke leerkrachten Sportief Leren willen gebruiken? Om je te helpen hebben we alvast een concept mail gemaakt. Je mag de mail natuurlijk aanpassen naar eigen wens. Download hier de concept mail >>>

Hoe voeg collega toe?

jij bent ingelogd in Sportief Leren. Klik links onder in het dashboard op ''menu''.

Het menu verschijnt. Klik op ''alle gebruikers''.

Je zit nu een overzicht van alle gebruikers/ leerkrachten die zijn toegevoegd aan jouw school. Ben je nieuw? Dan zie je nog geen andere gebruikers. Klik op ''nieuwe gebruiker'' om een leerkracht uit te nodigen.

Vul hier het mailadres in van de leerkracht die je wil toevoegen. Je hoeft geen groep aan te klikken. De leerkracht kan zijn eigen groep aanmaken als hij of zij inlogt.

Kies welke rol de leerkracht krijgt binnen Sportief Leren. Als beheerder kan je heel de school beheren. Als docent kan je alleen je eigen groep beheren. Klik op ''toevoegen''. Gefeliciteerd🥳🥳 Je eerste collega is toegevoegd! Herhaal deze stappen voor alle leerkrachten.

Je hebt alle leerkrachten toegevoegd. Maar wat zie je nu allemaal in het overzicht? Is de naam toegevoegd in het overzicht? Dat betekend dat de leerkracht het account heeft geactiveerd. Staat er geen naam dan betekend dit dat het account niet is geactiveerd.

Wil je een herennering sturen of is de uitnodiging niet goed aangekomen? Klik dan op ''opties'' en daarna op ''stuur uitnodiging''. Je collega krijgt opnieuw een link toegestuurd om een account aan te maken.

Benieuwd wat een leerkracht krijgt te zien wanneer hij of zij voor het eerst inlogt? Klik dan hier >>>

We zijn er om je te helpen 💛